Lief en Leed

Lief en Leed

Joah Bos

18 juni 17:15  Myrna, de spil van onze damesafdeling en Fabian Bos zijn de trotse ouders geworden van dit nieuwe wereldwonder Joah. Van harte gefeliciteerdmeer »


Andre Smit overleden

9 juni 9:00  Ons bereikte het trieste bericht dat Andre Smit op 85-jarige leeftijd is overleden. Hij was in het ZFC tijdperk selectietrainer en heeft veel voor de club betekend. Wij wensen de nabestaanden sterkte met het verwerken van dit verlies.meer »


Het heeft Zijne Majesteit behaagd......

26 april 15:30  Met deze historische woorden stond onze burgermeester met zijn vrouw voor de deur van onze Tinie Simmers. "Het heeft Zijne Majesteit behaagd om U te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau." . Met een gloedvol betoog benadrukte onze Burgervader nog eens wat alle verdiensten zijn van Tiny voor onze club en dat zijn er nogal wat en waarom deze onderscheiding. Tiny, als er iemand is die dit verdient ben jij het wel. Van harte gefeliciteerd en geniet er van en zoals je zelf al vermeldde "ik hoop zo snel mogelijk weer lekker in de kantine te kunnen helpen".meer »


Teunie Beets weer thuis.

28 maart 16:15  Na een geslaagde en goed gelukte operatie is Teunie Beets weer terug uit het ziekenhuis. Wij wensen Teunie een goed algeheel herstel en hopen haar na alle corona ellende weer gezond op de club terug te zien.


Hans Möhlmann knieoperatie

4 maart 13:45  Ons is ter ore gekomen dat Hans Möhlmann is geopereerd en een nieuwe knie aangemeten heeft gekregen. Wij wensen Hans een voorspoedig herstel en revalidatie.


Lief en Leed: Vrouw van Toon Visser overleden.

17 december 12:45  Afgelopen woensdag 16 december 2020 bereikte ons het bericht dat de vrouw van Toon Visser ( Oud-leider van de zondagselectie ) is overleden. In het verleden heeft Bets een aantal jaren de was gedaan voor het zondag selectieteam. Wij wensen Toon en de familie veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies. Het bestuur van FC Zaandam.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!