Lief en Leed - Officiële website van voetbalvereniging FC Zaandam

Lief en Leed

Lief en Leed

Jeugd sluit seizoen af in Crystal Wok.

24 juni 14:30  Op een mooie wijze heeft de jeugd het fantastische seizoen afgesloten met een lekker diner in Crystal Wok. Maar liefst 90 jeugdleden konden genieten van een dik verdiend buffet van allerlei lekkernijen. Na een lang seizoen hard trainen en veel mooie prestaties neerzetten, was dit dan ook een prachtige afsluiting van het seizoen. De prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven, welk team werd er eigenlijk geen kampioen? Om zo maar even wat op te noemen: Ons vlaggenschip 12-1 werd na een zinderende ontknoping kampioen van de eerste klasse, evenals 10-1 ook kampioen van de eerste klasse. Dan 11-1, kampioen van de tweede klasse. En ten slotte de 9-1, kampioen derde klasse. Daarnaast zijn alle teams gedurende het seizoen een klasse hoger gaan spelen. Complimenten voor alle jeugdleden! Wij willen alle trainers en ouders, barmedewerkers en verder iedereen die we nu vergeten, heel erg bedanken voor jullie hulp het afgelopen seizoen. We gaan er volgend jaar weer een mooie tijd van maken. Namens de Jeugdcommissie Thijs meer »


JO12-3 pakt het zilver op het Zilveren Hert Toernooi

20 juni 12:00  In het kader van het 100 jarig bestaan organiseerde Vitesse’22 uit Castricum voor de 46e keer het Zilveren Hert Toernooi. FC Zaandam JO12-3 was daarbij en wist beslag te leggen op een verdienstelijke tweede plaats achter de een jaartje oudere leeftijdsgenoten van Meervogels JO13-2. Als herinnering kregen we een mooi vaantje en een prachtige beker als beloning voor de 2e plaats. Onze dank gaat uit naar Vitesse’22 voor de vlekkeloze organisatie! Bekijk op het YouTube kanaal van FC Zaandam de bewegende beelden: https://www.youtube.com/watch?v=eiQ2iDqu658 Hiermee zit een zeer geslaagd seizoen er nu definitief op en gaan we genieten van een lange zomervakantie. Uitslagen: FC Zaandam - Vitesse'22 2-0 Meervogels - FC Zaandam 3-0 FC Zaandam - FC Castricum 4-1 Eindstand: 1. Meervogels JO13-2 3-9 2. FC Zaandam JO12-3 3-6 3. Vitesse’22 JO12-4 3-3 4. FC Castricum JO12-1 3-0


2 trainingen door nieuwe trainers en voor selectiespelers.

14 juni 15:45  Op de dinsdagen 21 en 28 juni gaan Peter en Jasser 2 trainingen houden voor de nieuwe selectiespelers plus spelers die eerst mee gaan trainen. Lokatie terrein Zaanlandia aanvang 19.30 uur. Zegt het voort.


Beste aankomende leden, ouders van leden en vrijwilligers van ZVC ’22,

14 juni 11:30  Op zaterdag 2 juli willen we samen met jullie de start van onze nieuwe vereniging vieren! Dat doen we op het terrein aan de Sportlaan 4 met een wedstrijd tussen oud-spelers van ZFC, ZVV, Hellas Sport, Zilvermeeuwen, FC Zaandam en ZVV Zaanlandia, een activiteit voor onze jongste jeugd en aansluitend een gezellige barbecue met muziek. 15:00 Wedstrijd oud-spelers beide verenigingen Activiteit jeugd (tot en met JO13) 17:00 Barbecue en feest 20:00 Einde Er zijn geen kosten verbonden aan de barbecue en het vlees is halal. We horen graag vooraf of je bij de barbecue bent zodat we een goede inschatting kunnen maken van de benodigde hoeveelheden. Laat voor zondag 26 juni weten of je er bij bent via het formulier! (Aanmelden barbecue 2 juli – ZVC '22 – Zaanse Voetbal Combinatie ’22 (zvc22.nl) We hopen vele leden te zien en te spreken op zaterdag 2 juli! Het bestuur van ZVC ’22


FC Zaandam- Olympia Haarlem 0-4 (0-0)

12 juni 14:30  Vandaag de eerste wedstrijd voor de nacompetitie en het behoud van een plek in de 2e klasse A voor FC Zaandam. Historisch gezien kan het ook zomaar de laatste wedstrijd betekenen van FC Zaandam. Bij winst gaan we nog minimaal 2 wedstrijden door en bij verlies rest de nieuwe vereniging ZVC’22 Zaandam een plek in de 3e klasse! Olympia Haarlem was de laatste jaren onaantastbaar in de 3e klasse A maar werd elke keer opnieuw verslagen door de Covid-pandemie. Anders hadden zij al lang en breed in de 2e klasse of hoger gespeeld. Een team om enorm in de gaten te houden!meer »


Geslaagd toernooi FC Zaandam JO12-3 bij RCZ

29 mei 15:45  De 1e plaats op het Ella Arendse Toernooi liepen we jammer genoeg op een haar na mis. Twee keer gewonnen en één keer gelijk bleek net niet genoeg voor het winnen van de beker. Ons doelsaldo was helaas wat minder goed dan dat van Reiger Boys. Niettemin een prima prestatie van de mannen van FC Zaandam JO12-3 !!! meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!