Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

Nieuwe club, nieuwe naam.

17 oktober 10:30  Recent hebben FC Zaandam en zvv Zaanlandia vanuit haar leden het groene licht gekregen om te gaan fuseren. Er komt een nieuwe vereniging met een nieuwe naam, nieuw logo en nieuwe clubkleuren. Heb jij een goed idee? Laat het ons weten via: penningmeester@fczaandam.nl Met vriendelijke groet, Ard-Jan van Tilborg Voorzitter


FC Zaandam- OSV 2-6 (0-3 )

16 oktober 17:45  Op de super zaterdag vandaag de enige derby tussen het Oosten van de Zaanstreek en het Westen van de Zaanstreek. De fusie tussen FC Zaandam en Zaanlandia is inmiddels definitief rond zodat deze wedstrijd van vandaag ook gelijk de laatste thuis derby van FC Zaandam zal gaan worden. De verschillen tussen de beide clubs zijn op de ranglijst enorm groot. OSV fier bovenaan en FC Zaandam onderaan. De problemen met de enorme lijst van geblesseerde spelers is hier debet aan dat wij onderop staan. Deze week schuiven er weer twee spelers aan maar daarnaast vallen er ook weer 2 spelers af. Ga er maar aanstaan als nieuwe ambitieuze hoofdtrainer! Patrick Huisman is dan ook niet te benijden maar het zal toch echt een keer gaan omdraaien!meer »


Stem vóór met pijn in hart;

12 oktober 20:30   Stem vóór met pijn in hart; Zaanlandianen moeten nog erg wennen aan het idee dat de fusie nu beklonken is Met overweldigende meerderheid (95 procent) stemden de leden van Zaanlandia voor het samengaan met FC Zaandam. De fusie is daarmee beklonken en het seizoen waarin Zaanlandia het 110-jarig bestaan viert is ook meteen het allerlaatste jaar van de ’Zwartjes’. En het blijkt nog erg wennen aan dat idee. meer »


UITNODIGING

10 oktober 19:15  A.S. Zaterdag 16 oktober spelen wij thuis de kraker: FC Zaandam 1 - OSV 1 Aanvang: 14.30 uur. Na de wedstrijd maken we het ouderwets gezellig met LIVE MUZIEK. KOM DUS A.S. ZATERDAG NAAR DEZE TOPPER.meer »


Leden FC Zaandam en zvv Zaanlandia geven toestemming tot fusie

5 oktober 10:30  Tijdens de Buitengewone Algemene Ledenvergaderingen van maandag 4 oktober jl. hebben de leden van FC Zaandam en zvv Zaanlandia in overweldigende meerderheid hun goedkeuring gegeven aan het voorstel van de beide besturen tot fusie van beide verenigingen. meer »


Beste leden van FC Zaandam.

3 oktober 16:30  Graag brengen wij in herinnering dat op maandag 4 oktober 2021 om 20:00 uur er een Buitengewone Algemene Ledenvergadering van FC Zaandam zal zijn, waarin definitief besloten over het voorstel tot fusie tussen FC Zaandam en zvv Zaanlandia. Wij hopen u dan van harte te mogen begroeten in de grote kantine van onze club. Mocht u onverhoopt niet kunnen, gebruik dan de machtiging die is ingesloten in de berichtgeving van 22 september 2021 op deze website. Zie voor meer informatie aangaande het fusievoorstel zelf, onze eerdere berichtgeving van 3 september 2021 op deze website. Met vriendelijke groet, Het Bestuur


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!