Nieuwsoverzicht

Nieuwsoverzicht

FC Aalsmeer ontdoet zich pas na rust van FC Zaandam

15 mei 12:30  FC Aalsmeer zette op het eigen sportcomplex FC Zaandam met ruimte cijfers opzij. De club won dankzij een uitstekende tweede helft met 4-0. Als nummer drie van de tweede klasse was FC Aalsmeer voorafgaand aan het duel de favoriet, maar vóór rust had de ploeg van Ted Verdonkschot veel moeite om het spel te maken. Mede door het stroperige veld en het verdedigende FC Zaandam slaagde FC Aalsmeer er maar niet in om tot grote kansen te komen, waardoor beide ploegen nog doelpuntloos de tweede helft in gingen. meer »


FC Zaandam- ASV Arsenal 3-1 (0-1)

10 mei 23:00  Vandaag wederom een belangrijke wedstrijd voor de mannen van trainer Serdar Öztürk. Helaas geen driepunter afgelopen zaterdag tegen Jong Holland maar we moesten genoegen nemen met een puntje. De late goal in de 93e minuut was een zware domper voor het team. Uit tegen ASV Arsenal liepen we ook tegen een laat tegen doelpunt aan waardoor de wedstrijd in 2-2 eindigde. Vandaag weer met de 2 steunpilaren Mounir Raji en Hatim el Abbassi maar zonder Luuk Steenkamp die moest werken! Veel protesten aan de kant van ASV Arsenal m.b.t. het spelen op gras (B veld) Uiteindelijk na veel gezeur van de trainer van Arsenal besloot der scheidsrechter toch op het kunstgras te laten spelen. Puntje gemaakt trainer!meer »


FC Zaandam- Jong Holland 1-1 (1-0)

7 mei 20:45  Vandaag een zeer belangrijke wedstrijd voor de mannen van trainer Serdar Öztürk. Met drie overwinningen op rij is het weer helemaal open voor de Zaandammers. Bij winst op Jong Holland en dan dinsdag de thuiswedstrijd tegen ASV Arsenal in het verschiet kan de weg omhoog verder ingezet worden. Vandaag helaas zonder onze 2 steunpilaren Mounir Raji ( ging vandaag trouwen) en neef en vriend Hatim el Abassi.meer »


2 JULI A.S. GROOTS OPENINGSFEEST ZVC’22 op de Sportlaan 4

5 mei 18:30  Het bestuur van ZVC’22 nodigt jou uit voor een groots openingsfeest op zaterdag 2 juli aanstaande. Het feest bevat voor ieder wat wils, dus zeker ook voor jou! Zo zullen er in de ochtend voor de jeugd verschillende activiteiten worden georganiseerd. In de middag staat er een wedstrijd op het programma tussen (oud) spelers van Zaanlandia en FC Zaandam (Hellas Sport / Zilvermeeuwen). De dag wordt afgesloten met een gezellige BBQ en live muziek. Nadere informatie en aanmelding voor deze unieke dag worden binnenkort mogelijk op de website van ZVC,22 blijf deze dus volgen! Wij hopen velen van jullie te mogen verwelkomen op 2 juli aanstaande! Met sportieve groet, Bestuur ZVC’22


Introductie nieuwe spelers ZVC’22

3 mei 9:00  De nieuwe fusievereniging ZVC’22 is achter de schermen druk bezig met de opbouw van de nieuwe selectie. Regelmatig zijn er interne gesprekken met de technische commissie leden seniorenvoetbal en de nieuwe trainers Peter van der Zwaan en Jasser Abidi over het aankomende seizoen 2022-2023. De thuiswedstrijden van de nieuwe de A selectie zullen komend seizoen gespeeld worden op het huidige Zaanlandia complex. Dit is een bewuste keuze van de club gezien de bouwactiviteiten van de nieuwe sport complexen aan de Sportlaan en de capaciteit van velden op het eigen complex. De nieuwe zaterdagvereniging zal 7 senioren teams herbergen en 4 teams 7x7 (35+ en 45+) die op de vrijdagavond zullen gaan spelen. Op 9 mei zal er voor de huidige selectie spelers van Zaanlandia en FC Zaandam en spelers die van buitenaf de selectie van ZVC’22 komen versterken een informatieavond plaatsvinden bij Zaanlandia. Vanaf 19:30 uur zullen de spelers een presentatie krijgen van Peter en Jasser. Daar hopen wij de huidige selectie spelers van beide clubs te overtuigen om zich ook komend seizoen te verbinden aan ZVC’22. Wij hebben immers alle spelers keihard nodig om onze doelstellingen te behalen. Via onze website en de andere media kanalen zullen wij regelmatig een tipje van de sluier oplichten met betrekking tot nieuwe spelers. meer »


AMVJ -FC Zaandam 1-1 (1-2 )

30 april 18:30  Vandaag de lastige uitwedstrijd tegen AMVJ uit Amstelveen. AMVJ draait een matig seizoen ondanks alle versterkingen staan zij niet op de gewenste/verwachte positie op de ranglijst. Bij winst op FC Zaandam is het niet meer noodzakelijk om naar de onderste plekken te kijken. Bij FC Zaandam zal de noodzaak aanwezig zijn om de 3 punten mee naar huis te nemen om dan aansluiting te vinden met de “veilige” middenmoot. De wedstrijden tegen AMVJ zijn altijd leuke wedstrijden om te spelen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!