FC Zaandam- Olympia Haarlem 0-4 (0-0) - Officiële website van voetbalvereniging FC Zaandam

FC Zaandam- Olympia Haarlem 0-4 (0-0)

FC Zaandam- Olympia Haarlem 0-4 (0-0)

12 juni 2022 14:30


Vandaag de eerste wedstrijd voor de nacompetitie en het behoud van een plek in de 2e klasse A voor FC Zaandam. Historisch gezien kan het ook zomaar de laatste wedstrijd betekenen van FC Zaandam. Bij winst gaan we nog minimaal 2 wedstrijden door en bij verlies rest de nieuwe vereniging ZVC’22 Zaandam een plek in de 3e klasse!
Olympia Haarlem was de laatste jaren onaantastbaar in de 3e klasse A maar werd elke keer opnieuw verslagen door de Covid-pandemie. Anders hadden zij al lang en breed in de 2e klasse of hoger gespeeld. Een team om enorm in de gaten te houden!

De 1e fase van de wedstrijd duidelijk zichtbaar dat Olympia Haarlem over een technische ploeg beschikt. Echter gescoord werd er niet.

De grootse kans van de wedstrijd was voor Michael Nguyen die op 4 meter van de keeper de bal gered zag worden door de keeper van Olympia Haarlem.

Kort voor de rust was er een vrijetrap recht voor keeper Jory Witlam die uitstekend gered werd.

0-0 De ruststand.


De 2e helft was het snel over en uit voor FC Zaandam, een vrije trap werd uitstekend ingeschoten en de Haarlemmers kwamen verdiend op voorsprong 0-1.

Brian Klein Reesink had het niet makkelijk met de 37 jarige Lionel Frederik die moeilijk af te stoppen was.

Olympia Haarlem stoomde door naar 0-3 en 0-4.

Degradatie is een feit voor FC Zaandam in het laatste jaar van het bestaan. Volgend seizoen gaan we verder als ZVC’22.

Ik wil de technische staf van FC Zaandam bedanken voor de afgelopen jaren en hopelijk zien wij elkaar terug bij de nieuwe club. Zo niet dan heel veel succes en plezier bij jullie nieuwe verenigingen.

Opstelling: Jory Witlam, Lars van Vliet,Isaak Scheper Michael Nguyen, Mounir Raji, Brian Klein Reesink ,Hatim el Abbassi, David Zwiebel. Zino Hartgers, Cerezo Hartgers.Luuk Steenkamp.

Wissels: Elias Clement, Chayo Leito. Marvin Cairo, ,Saga.

Groet Hennie van den Berg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!