Introductie nieuwe spelers ZVC’22 - Officiële website van voetbalvereniging FC Zaandam

Introductie nieuwe spelers ZVC’22

Introductie nieuwe spelers ZVC’22

3 mei 2022 9:00


De nieuwe fusievereniging ZVC’22 is achter de schermen druk bezig met de opbouw van de nieuwe selectie. Regelmatig zijn er interne gesprekken met de technische commissie leden seniorenvoetbal en de nieuwe trainers Peter van der Zwaan en Jasser Abidi over het aankomende seizoen 2022-2023.
De thuiswedstrijden van de nieuwe de A selectie zullen komend seizoen gespeeld worden op het huidige Zaanlandia complex. Dit is een bewuste keuze van de club gezien de bouwactiviteiten van de nieuwe sport complexen aan de Sportlaan en de capaciteit van velden op het eigen complex. De nieuwe zaterdagvereniging zal 7 senioren teams herbergen en 4 teams 7x7 (35+ en 45+) die op de vrijdagavond zullen gaan spelen.

Op 9 mei zal er voor de huidige selectie spelers van Zaanlandia en FC Zaandam en spelers die van buitenaf de selectie van ZVC’22 komen versterken een informatieavond plaatsvinden bij Zaanlandia. Vanaf 19:30 uur zullen de spelers een presentatie krijgen van Peter en Jasser. Daar hopen wij de huidige selectie spelers van beide clubs te overtuigen om zich ook komend seizoen te verbinden aan ZVC’22. Wij hebben immers alle spelers keihard nodig om onze doelstellingen te behalen.

Via onze website en de andere media kanalen zullen wij regelmatig een tipje van de sluier oplichten met betrekking tot nieuwe spelers.

Hein Koster: 

Hein Koster kent een verleden bij de clubs Hellas Sport en Zaanlandia. De afgelopen jaren was Hein een vaste waarde in het 1e team van ZCFC. Deze sterke verdediger die op diverse posities in de verdediging kan spelen was op zoek naar een nieuwe uitdaging en de contacten met Hein waren snel gelegd. Wij verwachten dat Hein met plezier zijn draai bij de fonkelnieuwe vereniging ZVC’22 zal vinden.


Wouter Zijlmans:

Wouter Zijlmans is begonnen bij de jeugdafdeling van VVZ en werd vrij snel opgepikt door Fortuna Wormerveer. Daar speelde Wouter zich als middenvelder in het 1e team van Fortuna. Daarna verhuisde Wouter naar het ambitieuze OFC waar hij ook het 1e team haalde om vervolgens terug te keren naar de club waar hij ooit begon waarvan inmiddels alleen de naam was veranderd naar Hercules Zaandam. Ook daar speelde Wouter in het 1e team waar hij onze huidige teammanager Jaap Ronitz heeft leren kennen. De volgende stap werd ZCFC 1 waar Wouter de nare Covid periode meemaakte en een vervelende enkelblessure opliep. Hierdoor raakte Wouter het plezier in voetballen kwijt wat hij bij ZVC’22 hoopt terug te vinden en daarmee weer zijn niveau kan gaan halen om van toegevoegde waarde te zijn voor ZVC’22. Met zijn 28 jaar neemt Wouter een brok aan ervaring met zich mee.
        

Met vriendelijke groet
Namens de technische commissie seniorenvoetbal ZVC’22 Zaandam
Hennie van den Berg 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!